Hola!

Nu sitter jag här, svinbakfull och ful. Jag hade the BLAST igår kväll med mina fina vänner. Jag älskar dem så oerhört för dem gör mina dagar! Det finns inget bättre än att se sina bästa vänner skratta och le i sällskap med mig! Gårkvällen dedikerades till en förfest hos Damir som sedan fortsattes med dans och drinkar på Strömpis. Jag var så glad igår att jag inte ens frös utomhus i snöyran! 

Kärlek till er.

Psykiskt störd kärlek.

"Det jag försöker säga är att ibland krävs en olycklig känsla för att känna lycka. För att smaka sötma måste man känna bitterhet. För att se vitt måste man se svart.
I skrivande stund är jag lycklig.
Våra tidigare erfarenheter och vår kämparglöd för den ljuvliga, härliga och otroliga kärlek vi två bär inom oss för varandra ger resultatet av något obeskrivligt; kärlek kan verkligen inte beskrivas med ord, det kan bara upplevas, eller hur!?
Älskade, du får mitt hjärta att pulsera i en sådan takt att jag kommer att få hjärtstillestånd en vacker dag, men då vet jag att jag levt ett tusan liv med dig, döden är för mig ingen fara!
Hur kan man känna en sådan svindlande hög kärlek för någon såsom jag känner för dig? Du fångar in mig i ett sådant nät, som jag inte kan ta mig ur, men jag vill inte det heller. Nätet är mitt fort, min säkra plats, min trygghet."

Hur fan kunde jag.


The Killing Moon.


Jag älskar den här tjejens blogg, Margaux Lonnberg. Hon har världens grymmaste stil och jag funderar på att blondera mitt hår lika platinablont som hon har, alltså inför sommaren då.

Bild: The Killing Moon

Anarkistsönerna.

Vill bara tipsa till er alla Sons of Anarchy-fanz att jag har sammanfogat en playlist med alla de låtar som spelas i serien!

SONS OF ANARCHY-PLAYLIST-FO-SHIZZLA

Wealth, health and happiness


And party and bullshit.

Imorn åker jag hem till Örebro! Hem till min fina familj och mina älskade vänner! Stockholm får även besök av mig denna helg!

KÄRLEK!

I’ve walked a hundred miles in tobacco skin, And my clothes are worn & gritty. And I know ugliness, Now show me something pretty.


Michael Kors

Michael Kors visning från New York var en av mina favoriter från NYFW. Här förevigad av Scott Schumans magiska färdighet. Jag älskade metallichalsbandet som nu alla självklart kommer att bära. Men favoriten var klänningen med slitsen, som får vilken kvinna som helst att känna sig som en million bucks!
Bilder: The Sartorialist

Liveifierad!

Monster (Teachers remix) by Teachers

Känn ingen sorg för mig Göteborg.

Åh vilken härlig dag jag hade! Intervjun med Robinson gick bra och sen hängde jag hela dagen med Raquél på stan. Vi fikade till tonerna av live-pianomusik, sedan åt vi kinabuffé och avslutade träffen med promenad runtom mitt älskade Göteborg. Det var en sån vacker dag idag! Solen sken trevandes efter vårtecken!

Män med tatueringar.


Ville bara visa lite av mitt solsken.


Summertime is on it's way.

Idag sitter jag fokuserad framför datorn. Det är dags för att försöka hitta något att göra över sommaren, om det då inte går bra för mig på Robinson-intervjun. Aa precis. Imorn ska jag träffa Robin från Robinson för en intervju ifall jag passar för produktionen. Förövrigt titta jag ut genom fönstret och får se den vackraste solen på länge. Efter en hel vinter med mörker, mörker och bara mörker ser jag fram emot den kommande skinande våren.

Bisous.

Vänskap.

Klockan är 01.06 och jag sitter här och funderar på det här med vänskap. Vänner kommer och går men en själv består. Det har alltid varit mitt motto. Men nu är det så att jag har alla mina vänner utspridda över hela Sverige och det är inte varje dag man får se dem. Vissa dagar känner jag en saknad, andra tänker  jag inte ens på dem. Men dem finns alltid i mitt hjärta. Vissa dagar irriterar man sig på varndra, man tycker att den andra beter sig som en komplett idiot eller så orkar man bara inte ens lyssna på varandra. Men det är så, to much of anything can me you sick. Men jag vet att dem bästa vännerna, det är dem som låter en få säga "nu har du varit dum kompis". Den bästa vännen låter mig få vara ärlig och säga att jag inte orkar, att jag är arg eller att jag känner mig sårad. Det är den bästa vännen. Den som jag vet är min bästa vän, kommer att stå där och ge mig samma härliga vänskap efter en nedgång. Det är en sån vän jag vill då säga till "jag vet att det varit lite dåligt, men låt oss glömma det och ha det kul". Because that's life, you have your ups and you have your downs.

_


POP Pilates.

GOD MORGON!
Eftersom att det är sånt jävla underbart(sarkasm) väder ute så har jag inte haft orken att gå till SATS. Så istället har jag börjat varje morgon(innan frukost) med en och en halvtimmaspass Pilates. Jag youtuba runt lite och hittade den här tjejen, Cassey. Hon gör grymt bra pilatesövningar med rätt okej musik. Jag gillar hennes positiva attityd och känsla. Så om du inte kan eller orkar gå till gymmet vill jag verklign rekommendera hennes pass. Pilates är dessutom den bästa träningsformen enligt mig. Man får verkligen dem där slimmade, långa musklerna. Istället för att se ut som en ihoptryckt kanelbulle efter ett gympass, känner jag mig både starkare och strechad av pilates.
Så dags för POP Pilates nu! Ett, två, tre nu KÖR vi!
http://www.blogilates.com/tagged/pop%20pilates

Hjärtan.

Tentan är färdig. Sitter och sorterar lite bilder och tänker på att man vill ju alltid vara kär men att man alltid är rädd för kärleken, eller rädd för att förlora kärleken... Dags för att sova nu kanske? Ja det tycker vi. Så GODNATT!

Israel 2010-2011


1.Solnedgång vid Camel Beach, Haifa
2.Frukt på Haifa Market
3.Fisk på Haifa Market
4.Utgång med Dan och hans vänner på Frangelico
5.Osminkad sanning vid Döda Havet
6.Hajkar på Ein Gedi
7.Ein Gedi
8.Badar i Döda Havet och smörjer in mig med fin lera med massa mineraler i
9.Kamelridning
10.Jerusalem, uppe på ett tak med utsikt över gamla stan och den blå moskén
11.Västra/Klagomuren
12.Nyårsfirande!
13.Hajkar i Haifa
14.Tabouleeh!
15.Jag och Dan

Do it like a brother. Do it like a dude. Grab my crotch, wear my hat low like you.

Geeezzus! Det var ett tag sen jag skrev i den här lilla elektroniska dagboken. Well. Im back. Mycket har hänt under denna period bl.a. att jag åkte till Israel, träffade vad jag trodde var min kärlek, separerades som vänner, åkte tillbaka till Sverige, insåg vad jag verkligen vill i livet och började planera min framtid här i Sverige, i Stockholm, i Moskva, med mina vänner. Nu är jag på en bra bana i livet.
Just nu är det mycket som sker. Imorgon har jag min födelsedagsfest här i Halmstad. Kommer lite folk från Halmstad, Göteborg och självklart min fina vän Selma. Och snart ska jag göra ett av mitt livs största steg.

Just nu är jag ganska trött för att fortsätta skriva men det här kan beskriva mitt mode nuförtiden:

RSS 2.0