MEN AZZZÅÅ, GÖLLELLELLE!

Jag har suttit och storflinat åt det här klippet. DUDE IS ADORABLE! Den här killen värmer verklien i hjärtat. Inspiration och glädje gott folk, inspiration och glädje..
PUSS!

Blessed by David.


Whip my hair!


Den här låten. Den får mig på riktigt fint humör. Den här tjejen. Wow. Det är Willow Smith, dotter till Will och Jada Smith. Bara 9 år och redan signerad till Jay-Zs skivbolag Roc Nation. Det är fan stort. 
Smith-familjen utökar sina talanger över hela familjen, inte nog med att både Will och Jada är eminenta skådespelare, Willows storebror Jaden Smith spelar huvudrollen i den aktuella filmen "Karate Kid". 
Vi får väl se vad som mer komma skall för familjen Smith, men den här, henne gillar jag!

.


My Beautiful Dark Twisted Fantasy

(Den sista, Blame Game med John Legend är min favorit, för här har Kanye samplat från Aphex Twin. I LÖVE  IT)

.


JAG ÄR SJUUUUK!

Gud vad jag hatar att vara sjuk! Just nu har jag torr- blandat med slemhosta! Dessutom världens huvudvärk och snorig näsa. DAMN! Orkar inte göra någonting, inte ens studera.. Så jävla sämst. Har redovisning imorgon i skolan men jag kan inte träffa min grupp för förberedelserna! FAN FAN FAN. Fina löv utanför mitt fönster i alla fall.

Won't you take me to funkytown?

DEADMAU5 - SOFI Needs a Ladder (Marcio Groove Remix) by MARCIO_GROOVE

I'm A R.O.B.O.T

Swede:art - I'm A R.O.B.O.T. feat. Blaktroniks (TOKiMONSTA Remix) by Swede:art

Two peas in a pod.


.


Peace and love.

Asher Roth är en rätt ny inkomst till hip hop världen. Han släppte sitt debutalbum 2009, Asleep in The Bread Aisle. På det albumet finns en hel del sköna beats. LYSSNA.
http://www.myspace.com/asherrothmusic

King Kanye


KULT sa den!

Dagens roliga ord: Conundrum.
Läste den i min McQuails Masscommunication theory-bok. Hihih kan inte sluta fnissa. Conundrum. Sounds like cunudling, cunning, cunt, canoe. HAHA Jag är så jävla dålig. Men KULT var det!

Soulamazing.

En tråkig lördag med regn och massvis med tentaplugg. Då är det skönt med lite chillmusik såsom soul med Wendy Rene. Enjoy!

E


Jag lever, men i ide.

Just nu är jag i maxad chill-mode. Orkar inte göra annat än att gå på mina yoga- och spinningklasser, läsa mina böcker och dricka massvis med té. Idag redigerade vi ett nyhetsreportage. Det var sjukt kul och intressant att lära sig. Med tanke på att dagens journalister är så kallade "multireportrar" då man får fota, redigera, layota och mycket mer förutom att skriva artiklar. Detta är min framtid och det är det jag lär mig.

My song to you.

Det snöar i Halmstad idag. Rätt fin kontrast mellan vita snöflingor och gula löv.

Vibration


Old memories never die.

Hittade en massa gammal musik från gymnasiet på min Ipod. Herregud. Det här var låtarna jag dansade till, grät till, skratta åt och njöt av. Idag minns jag allt med ett leende och saknad. Tider då jag sprang runt på lokalfester(för att man ännu inte var 18), drack svartsprit och tyckte att Jamica och Brooklyn var det coolaste i världen. Jag bar Lee-jeans, vita boots och Gina Tricot-tröjor i alla färger. Samtidigt som jag säger att det var en tid jag saknar, saknar jag INTE dåtidens horribla mode. Många misstag, många läxor men många fina fina fina minnen bär jag med mig för resten av livet.

FETT.


BLONDIE

Såhär blond vill jag vara. Jag ska först prova med svart färg, sen röd SEN blond! Blir mitt nya livsprojekt förutom mitt sluta-röka-projekt(fri i 3 dagar hittills) och sluta-äta-gris-projektet(GRIS IS BAD AND ICKY)

Nytt från Dwayne Carter:


Åh, asfet låt. Det får mig att längta till honom. Snart 2 månader kvar. Ska bli så FETT. Bonsoir!

Sons of fucking Anarchy.

Det här har jag njutit av under ett par dagar. Så JÄVLA bra serie. Handlar om ett MC-gäng i en staden Charming. Man får följa ledaren och hans familjs situation. Soundtracket är ju F.Y.I to DIE for, har ordnat en playlist på Spotify om någon vill lyssna på all musik som spelats i serien. Här har ni den.

A message to the main.


FUCKED UP, DEMONIC AND CREEPY.


RSS 2.0